English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Beleef de Utrechtse natuur€ 15 p.p. incl. BTW

In tegenstelling tot wat we misschien denken, is de Utrechtse binnenstad een bijzondere plek voor de natuur: overhoekjes met bijzondere mediterane planten, de lommerrijke singelplantsoenen met grote bomen en ruimte voor vleermuizen en vogels, groene hofjes en een bijzondere muurflora op de befaamde kademuren aan de werf. Wandel mee met onze natuurgids en ga aan de slag met een boomhoogte-meter, steelloepjes en spiegeltjes.

Zeker weten dat u zo niets mist en veel onverwachte ontmoetingen zult hebben!

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dom. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Utrecht
   
   
 Duur: 2 uur
 Aantal personen: Max. 20 personen per gids
 Prijs: Euro 15 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 188,00 incl. BTW
 Inclusief: Gids
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking