English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 
schilderij_laag

Even voorstellen...

Doubledutch Events organiseert met veel liefde en vakmanschap unieke, ludieke, actieve, creatieve en culinaire programma’s voor bedrijven en particulieren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, maar ook op uw eigen locatie of een andere plek in het land.

Al vanaf begin 2002 hebben we met ons enthousiaste team voor vele (internationale) bedrijven en particulieren een bedrijfsuitje, teambuilding activiteit, vrijgezellenfeest, diner, feestavond, weekendje weg en nog veel meer....georganiseerd.

Samen verzinnen we nieuwe workshops en bedenken we voor onze klanten onvergetelijke programma’s op maat, maken we nieuwe concepten en smeden we verfrissende plannen. ‘Uniek‘ en ‘origineel‘ is bij ons geen loze kreet. Al meerdere keren hebben wij nieuwe concepten en workshops bedacht, die later een ‘hype‘ in stad of zelfs land werden, tot onze grote trots. Zoekt u iets bijzonders? Iets wat niet standaard is? Dan gaan we ook voor iets bijzonders, iets anders, iets unieks. En we blijven natuurlijk vernieuwen, want dat is onze kracht! Een goed organisatievermogen, creativiteit en vooral plezier in ons werk zorgen ervoor dat wij elke keer het onderste uit de kan halen om uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teambuildingdag, feestavond, meeting of ander evenement een geslaagd geheel te laten worden. Onze slogan is niet voor niets: Vertel ons uw wensen en ze komen uit.

Op deze website krijgt u een indruk van ons aanbod aan workshops en andere activiteiten. Hieruit kunt u vrij kiezen en combineren. Heeft u iets anders in gedachten? Wij voelen ons betrokken en juist daarom zijn er tal van andere mogelijkheden voor afwijkende locaties en programma‘s op maat.

Neem gerust contact met ons op om uw ideeën en wensen te bespreken. Wij doen ons best om er, samen met u, een onvergetelijke happening van te maken die ook nog past in uw budget!